VEEL GESTELDE VRAGEN

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen, mocht u vraag er niet tussen staan stuur dan een email naar: info@sieradenfournituren.com

* Wat is de levertijd van mijn bestelling? Wij maken je bestelling altijd binnen 2 werkdagen verzendklaar. Mits de bestelde artikelen voorradig zijn zoals aangegeven in de webshop ( m.u.v. armbandstrips) . Bovenop het vezendklaar maken komt de bezorgtijd van GLS, dit is over het algemeen 1 dag echter garanties kunnen wij hier niet over geven een enkele keer duurt het iets langer. Heeft u artikelen besteld die niet voorradig zijn? dan krijgt u een mail met daarop de verwachte levertijd.

* kan ik mijn bestelling ook met spoed ontvangen? Ja dat is mogelijk al zijn hier wel kosten aan verbonden. Voor een bedrag van € 14,95 wordt uw bestelling gegarandeert de volgende dag bezorgd ( ook op zaterdag) uw bestelling dient dan wel voor 12 uur binnen te zijn en de bestelde artikelen dienen voorradig te zijn.

* mijn bestelling is niet compleet of er zijn verkeerde artikelen geleverd wat nu? Als u bij ons besteld krijgt u van ons een bevestigingsmail. Hierin staan de door u bestelde artikelen. Controleer deze goed om fouten te voorkomen indien de fout bij ons ligt ( het blijft mensenwerk) proberen wij er alles aan te doen om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Kostenloos sturen wij de goede produkten alsnog naar u toe.

* ik wil een produkt ruilen retourneren kan dat? Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het produkt. echter dient het produkt wel ongebruikt te zijn en nog niet uitgepakt. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Kijk voor meer info bij de algemene voorwaarden.

* ik probeer telefonisch contact te krijgen maar krijg geen gehoor? Aangezien het vanwege de drukke werkzaamheden soms niet mogelijk is om de telefoon aan te nemen, kan het zijn dat u geen gehoor krijgt. Op email wordt altijd gereageerd. Dus geen gehoor? stuur even een mail en we proberen uw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

* Waarom staat in de webshop dat een artikel voorradig is en blijkt dit uiteindelijk niet zo te zijn? Wij proberen onze voorraad zo goed mogelijk op peil te houden, dit blijft echter mensenwerk en soms kan er een foutje inglippen. Mocht dit zo zijn dan proberen wij u hier z.s.m. van op de hoogte te stellen.

* Er zitten krasjes op de armbandstrips hoe kan dat? De armband strips worden in de trommel gepolijst, dit houdt in dat ze glanzend worden niet helemaal krasvrij. Wij leveren halffabrikaten, het afwerken en polijsten dat is aan u zelf.

*Er zit een "draai" in de strips hoe kan dat? Door het knippen van met name harde metalen is het mogelijk dat er een draai in de strips kan komen. Dit is heel eenvoudig op te lossen door beide uiteinden van een strip te gelijkertijd vast te pakken met   2 tangetjes en dan tegen de de slag in de strip een beetje terug te buigen

* ik heb een prive bericht via facebook gestuurd maar krijg niet gelijk een reactie waarom niet? Wij proberen er alles aan te doen om onze klanten zo snel mogelijk te woord te staan, maar ook wij vinden het fijn om 's avonds en in de weekenden vrij te zijn. Daarom worden berichten op de werkdagen beantwoord.

* op de site staat een levertijd, hoe kan het dat ik langer moet wachten? De levertijd die bij de produkten staat is de verwachte levertijd. Het kan voorkomen dat het produkt bij de leverancier uitverkocht is en dat het daarom iets langer kan gaan duren voor het artikel binnen is. Wij proberen u daar altijd via mail van op de hoogte te stellen.

 

© 2014 - 2024 sieradenfournituren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel