STRIPS

Wij doen onze uiterste best om de strips continu in voorraad te houden, soms gaan de bestellingen echter zo snel dat het wel eens voorkomt dat er een bepaald materiaal uitverkocht is. Wij proberen binnen een week de voorraad weer op peil te houden.Helaas is het voor ons onmogelijk om dit in de voorraadbeheer op de site bij te houden. We vragen uw begrip hiervoor.

Onze strips worden in de trommel gepolijst voor ze afgeleverd worden.Dit houdt in dat ze glanzend zijn maar hoeft niet te betekenen dat ze ook geheel krasvrij zijn.Aangezien dit een halffabrikaat is, is het aan u zelf om de armbanden naar uw eigen wens al dan niet gepolijst af te werken. Ook kunnen we tegen meer prijs de hoeken voor u afronden. let op dit gebeurd handmatig dus dat kan bij de strips onderling iets afwijken.

Vanwege het in gebruik nemen van onze eigen produktielijn strips, kunnen wij u deze tegen sterk gereduceerde prijzen aanbieden.

Mocht u afwijkende maten willen bestellen dan is dat mogelijk ,maar deze dienen dan wel in grotere hoeveelheden afgenomen te worden.

mail voor meer info!

 

© 2014 - 2024 sieradenfournituren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel